Kada biste pitali najpoznatije holivudske dame koji im je par cipela najdraži, verujemo da bi vam većina odgovorila da je neki s potpisom Christiana Louboutina. Dizajner koji je obojio ulice svetskih metropola s crvenom potpeticom koje su postale njegov zaštitni znak, već odavno zna da “čita” želje svih žena na ovom svetu koje žude za savršenim cipelama u kojima će izgledati i osećati se kao devojka od milion dolara.

Jer, da se ne lažemo,  s dobro dizajniranom cipelom i najobičniji jeans i bela majica postaju savršeno sredstvo zavođenja i odevna kombinacija u kojoj se svaka žena može izdvojiti iz mase.  Opšte je poznato  pravilo da na sebi možete imati bilo šta dok god je cipela vrhunska i styling će izgledati moderan, svež i seksi.

Tvorac idealnih ženskih cipela je odlučio da izdvoji sedam favorite iz svoje jesenje kolekcije.

Glitter Pigalle Follies Pumps

"Žena priča priču sa svojom odećom, ali cipele su te koje je započinju. S visokom potpeticom sve je u govoru tela. Potpetica menja držanje i stav koji postaje zavodnički - pogotovo ako je cipela u animal printu."

Orange Pigalle Follies

"Pigalle Follies model u razigranom tonu narandžaste boje podseća me na cvet rajska ptica."

Follies Resille Pumps

"Crna mreža u kombinaciji s neutralnom podstavom daje poluprovidan efekat i otkriva skrivenu nagost."

Iriza Half D'Orsay Pumps

"Svaka žena bi trebala da poseduje cipelu u nude tonovima. Cipele u ovom tonu postaju prirodni saveznik žene, a ne modni detalj."

Cutout Galata Pumps

"Obožavam ljubičasti ton Galata modela. Ova boja u sebi nosi nešto vrlo senzualno."

Bille Et Boule Studded Pumps

"Volim mešati materijale poput kože i PVC-a.

Pigalle

"Kultni Pigalle model je jednostavan i u balansu - nikada nisam video ženu kojoj ovaj model ne pristaje."

izvor:buro247.hr