Kada je u pitanju stil, a pogotovo onaj koji je večan, stilistkinje najpoznatijih zvezda današnjice slažu se u jednom: detalji su najlakši i najefektniji način da zablistate. Jedne od najzaposlenijih stilistkinja na svetu, Emily Current i Meritt Elliott složile su se sa ovim i odgovorile nam na jedno veoma važno pitanje: Na koje detalje treba u slast potrošiti novac i šta je zaista vredno novca koji ulažete u svoj stil?

Na veliko iznenađenje mnogih, u pitanju su samo tri stvari. I ne, nisu večernje haljine o čemu vam govorimo. Must have svake sezone, u svakom trenutku, su par dobrih i kvalitetnih metalik cipela, crna clutch torba i dobar sat. 

Klasična crna clutch tašna

Slaže su uz sve, podjednako je potrebna izlazak na popodnevnu kafu, kao i za ludo noćno partijanje. Ukoliko uložite novac u ovakav komad sigurno se nećete pokajati, i uvek ćete šetati ulicama potpuno šik. Kupite je da bude od lepe kože, sa malo interesantnih detalja. 

Clare V. Foldover Clutch

Saint Laurent Cassandre Clutch 

Metallic štikle

Jedan prelep par metallic cipela na štiklu je must have u svakom garderoberu jedne moderne devojke. Bilo da su otvorene ili ne, mogu trajati godinama, i biti veoma moderne za razne prilike. Potrudite se samo da ne budu jakih boja, kako bi delovale savršeno skladno sa letnjom haljinom kao i sa haljinom za crveni tepih. 

Jimmy Choo Anouk 

Manolo Blahnik Chaos 

Dobar sat

Iako najčešće gledamo na sat mobilnog telefona, treba uložiti u jedan dobar ručni sat. Klasičan, ne preveliki, koji može da se nosi uz bilo koju odevnu kombinaciju i čini je prefinjenom.

Larsson & Jennings Läder 

Marc by Marc Jacobs 'Baker'