Riccardo Tisci, obožavani kreativni direktor modne kuće Givenchy i dokazani party manijak, u petak 8. avgusta puni okruglih 40 godina! U želji da celu nedelju posveti ludom, nezaboravnom provodu koji će pamtiti narednih pa minimum 40 godina, Tisci je pre neki dan na Ibici priredio najfashion žurku sezone.

Iznenađenje večeri je bio nastup repera Kanyea Westa koji je slavljeniku otpevao rođendansku pesmu Happy Birthday u društvu supruge Kim, ali i svastike (Kendall) i tašte (Kris) koje su takođe prisustvovale letnjoj, vreloj žurci.  

Pored klana Kardashian, Tiscijev rođendan nisu propustile ni top britanske manekenke, Naomi Campbell i Kate Moss, kao ni buntovnik bez razloga, Justin Bieber.  

Kmpletnu žurku je sponzorski pokrio Beats by Dre (kompanija repera Drea koja se bavi audiovizualnim ozvučenjima i aksesoarima), koja je Riccardu poklonila par zlatnih (24 karatnih) slušalica. Dress code je bio “crni, subverzivni glamur” koji su neki, poput Kate Moss shvatili savršeno, dok su drugi bili malo too much ozbiljni (Jared Leto, Zac Efron i Natasha Poly).  

Naravno ovakva žurka nije mogla da prođe bez velikog broja selfija i šerovanja na Instagramu i Facebooku.