Raul Melgoza

Raul Melgoza

Još u detinjstvu su ga privlačili luksuz i lepota pa je njegova omiljena destinacija u rodnom Los Angelesu bio Rodeo Drive. Zato ne čudi što je Raul Melgoza, kao jedan od najboljih diplomaca s Parsonsa, munjevito dobio mesto kreativnog direktora brenda Luca Luca.

Moschino

Moschino

Štampa ga je obožavala zbog vesele prirode i igre s modnim normama. Kad je napustio Versacea i osnovao svoju etiketu 1983. godine, Franco Moschino je požnjeo ogroman uspeh već prvom kolekcijom.

Manuel Facchini

Manuel Facchini

Harizmatičan i senzitivan, Manuel je udahnuo novi život kući Byblos i razvio samosvojan stil, ugrađujući u njega inovativne oblike i koncepte.

Rossella Jardini

Rossella Jardini

Njen potpis stoji ispod velike transformacije Moschinovog brenda i njegove moderne inkarnacije. Rosella Jardini naglašava da nije kreator, već samo „neko ko ima dobar ukus“.

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Magistar mode sa Central St. Martina i kontroverzni naslednik Galliana u kući Givenchy uspeo je da opstane kao solo kreator na svetskoj modnoj sceni punih deset godina pre nego što je grupa Gucci otkupila većinski deo akcija u kompaniji Alexander McQueen.

Barbara Bui

Barbara Bui

Ona kreira za snažnu i elegantnu ženu koja rado nosi crno i naginje tradicionalnim materijalima kao što su vuna i koža. Zato modeli Barbare Bui nose pečat bezvremenosti i bogatstva koji već dve decenije čini uspešnim njen pariski brend.

Cavalli

Cavalli

Kad kažete Cavalli, kažete dezen s leopardovim tufnama i duboki dekolte. Sexy, sexy, sexy – to je poruka koju Roberto Cavalli prenosi i kroz svoj raskošni stil života, kroz vilu s bazenom u Toskani i čuvenu luksuznu jahtu. Život je praznik, kaže ovaj italijanski kreator.

Alexandre Herchcovitch

Alexandre Herchcovitch

On ima sposobnost da transformiše klasično u moderno, da od jednostavnog napravi glamurozno a da lako pretvori u kompleksno. Za Alexandra Hechcovitcha tvrde da ide daleko ispred svog vremena.

Alexis Mabille

Alexis Mabille

Kad Alexis Mabille kaže da “nije baš sklon minimalizmu”, treba mu verovati. To je skromna izjava za kreatora koji je svoju prvu kolekciju visoke mode, prikazanu 2005. godine, ukrasio sa 1500 mašni.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

Magazin