Ruffian

Ruffian

Brian Wolk i Claude Morais su dizajnerska imena koja stoje iza kultne njujorške etikete Ruffian. O ovim dobitnicima priznanja Fashion grupe za najveće međunarodne zvezde u usponu svi modni znalci pišu samo hvalospeve.

Haute

Haute

Linija koju zajednički štite Saverio Moschillo i njegova kći Alessandra u samom startu ima sve šanse da uspe. Naročito uz angažman Marcusa Constabla i Catherine Brickhill, koji su u Milanu predstavili kolekciju za jesen-zimu 2011/2012.

Elena Miro

Elena Miro

Žena koja nosi odeću iz kolekcije Elena Miro je “divna, zrela i ženstvena”. Tim rečima novinari često opisuju utiske dok gledaju kreacije Elene Miroglio, kreatorke kuće Miroglio Fashion.

Paola Frani

Paola Frani

Tvrdi da se bavi modom od svoje treće godine, kad je dobila na poklon knjigu u kojoj se spominje “haljina boje meseca” i tada osetila neutaživu radoznalost. Kreiranje je usledilo nešto kasnije… s polaskom u osnovnu školu!

Blugirl

Blugirl

Sofisticiranost i senzualnost linije “Anna Molinari”, originalnost ukrašenog teksasa iz kolekcije “Blugirl Follie”, romantična etiketa za male princeze “Miss Blumarine”… sve su to plodovi uspeha porodične kompanije Blugirl.

Anna Molinari

Anna Molinari

Stilski koncept Anne Molinari je pun fantazija, strasti, radoznalosti i romantičnosti. Sve te vrline krase i tipičnu Blumarine damu, zamišljenu kao kombinaciju anđela i femme fatale.

Dries Van Noten

Dries Van Noten

U modnom ateljeu ekscentričan i egzotičan, kod kuće je Van Noten sasvim jednostavan i običan. Najradije se opušta dok šiša travnjak, kaže sam kreator – sedne na kosačicu, pritisne gas i kaže “om”.

Guy Laroche

Guy Laroche

Francuski kreator čuven, pre svega, po svojim parfemima ušao je tiho u modu šezdesetih godina dvadesetog veka, stvarajući praktične modele nasuprot dotadašnjoj pompeznoj visokoj modi. U Americi je naučio sve tajne pripreme za ready-to-wear proizvodnju.

Marcel Marongiu

Marcel Marongiu

“Odeća treba da osvetljava, a ne da prikriva našu ličnost. To ne treba da bude oklop, već zanimljiva garderoba koja se može prodati i koja se može nositi”, kaže francusko-švedski kreator koji je 2007. godine preuzeo mesto kreativnog direktora u modnoj kući Guy Laroche.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 49 - 60

Magazin