Novogodišnje odluke

Novogodišnje odluke modnih magova

Donna Karan će pronaći ravnotežu između posla i privatnog života, Francisko Costa je inspiraciju pronašao u Butanu, a Roksanda Ilinčić planira da poseti nekoliko destinacija...

Google’s Zeitgeist lista

Modna kuća Stella McCartney na vrhu Google’s Zeitgeist liste

Stella McCartney je najtraženiji brend na pretraživaču Googlu u Velikoj Britaniji u 2012. Ove godine premašila je brendove poput Karl Lagerfelda i Victoria's Secret.

Loewe

Loewe

Slavna španska marka luksuzne odeće i aksesoara ima sedište u Madridu a u vlasništvu je LVMH grupe. Mnogi je smatraju brojem 1 u proizvodnji luksuznih predmeta od kože.

Andrew Gn

Andrew Gn

“Nijednu moju haljinu ne treba nikome objašnjavati. Žena uđe u radnju, ugleda haljinu i samo pomisli – ovu moram da imam.” Tim rečima opisuje svoje kreacije diplomac sa londonskog St. Martinsa i magistar mode s milanskog Domusa, Andrew Gn.

Stefano Pilati

Stefano Pilati

Nasledivši Toma Forda na cenjenoj poziciji glavnog dizajnera kuće Yves Saint Laurent, Stefano Pilati je uspeo da održi nivo klasične elegancije, pojača moderne elemente i da, uz sve to, poveća i prihod kompanije.

Gaspard Yurkievich

Gaspard Yurkievich

S njim uvek treba očekivati neočekivano, slažu se poznavaoci lika i dela ovog originalnog francuskog kreatora.

Balmain

Balmain

Nezvanični “kralj francuske mode” Pierre Balmain kreirao je za vrhunske glumice i krunisane glave, rame uz rame s Diorom i Balenciagom. Sedam decenija kasnije, čini se da Olivier Rousteing ne planira velika odstupanja od estetike slavne modne kuće.

Anna Sui

Anna Sui

Njen luksuzni brend ne poznaje ni vremenske ni prostorne granice – prodaje se u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi i Bliskom istoku, a kolekcije su inspirisane istorijskim i kulturnim nasleđem.

Dsquared²

Dsquared²

Blizanci Dean i Dan Caten nude jedinstveni koncept luksuzne alternative. Njihove kolekcije prožete su eklektičkom inspiracijom – “born in Canada, living in London, made in Italy”.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48

Magazin