Vera Wang

Vera Wang

Munjeviti uspon Vere Wang ima oslonac u duboko usađenoj disciplini koju su u njoj razvili roditelji, insistirajući na akademskom uspesima i sportskim naporima.

Christopher Bailey

Christopher Bailey

Hijerarhija kuće Burberry nije bila dovoljna za Christophera Baileya, jer su smatrali da zaslužuje da bude nešto više od kreativnog direktora. I samo za njega, izmišljena je pozicija kreativnog generalnog direktora!

Michael Kors

Michael Kors

Žene vole i njega i njegovu odeću. A pošto su među ljubiteljkama Sharon Stone, Gwyneth Paltrow i Elizabeth Hurley, vredi otkriti tajnu uspeha Michaela Korsa.

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Kad je imala trinaest godina, baka ju je povela na njenu prvu reviju visoke mode, Cristobala Balenciage. Danas je Carolina Herrera sinonim za šik i glamur.

Francisco Costa

Francisco Costa

Verovatno nema radnog mesta u modi na koje se toliko motri kao što je pozicija kreativnog direktora u kući Calvin Klein. Svaki njegov potez se budno prati i vrednuje, ali Francisco Costa dobija samo najbolje ocene.

Diane Von Furstenberg

Diane Von Furstenberg

Ovenčana Medaljom slobode gradonačelnika Njujorka, Diana Von Furstenberg ima i formalno priznanje da je građanka sveta koja je ostvarila američki san.

Miuccia Prada

Miuccia Prada

Doktor političkih nauka Miuccia Prada nevoljno je preuzela dedinu fabriku luksuznih predmeta od kože osnovanu u Milanu još 1913. godine. Danas je na čelu modne kuće vredne 13 milijardi dolara.

Giorgo Armani

Giorgo Armani

Počeo je karijeru uređujući izloge u prestižnoj robnoj kući La Rinascente, a danas je Giorgo Armani na čelu najprofitabilnije italijanske modne marke. Njegova kreacija siluete u odelu s mekim ramenima još uvek je jedna od centralnih tačaka modnog dizajna.

Raf Simons

Raf Simons

Od 2005. godine na mestu kreativnog direktora etikete Jil Sanders nalazi se Raf Simons, inače diplomirani dizajner nameštaja koji je neočekivano promenio pravac svoje karijere. Njegov zaštitni znak je mirni konceptualizam i neumoljivi pragmatični odgovor na potrebu za poslovnom odećom “alfa” žene u XXI veku.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120

Magazin