Issa

Kad Daniella Issa Helayel nije mogla da pronađe haljinu koju bi zaista želela da obuče, odlučila je da je sama kreira. Uspeh je bio toliki da je odlučila da napravi još kreacija.

Samo nekoliko godina kasnije, Issa je postala pravi planetarni hit, a odeću s njenim potpisom nose one žene koje žele i stil i glamur, ali ne žele da žrtvuju udobnost.

“Priželjkivala sam haljinu u kojoj bi se osećala i udobno i glamurozno u isto vreme, koju mogu da nosim u bilo kojoj situaciji, na poslu ili u slobodno vreme, odnosno  -  od spavaće sobe do konferencijske sale”, kaže Daniella.

Njeno ime nosi strast brazilskih plaža na kojima je odrasla: “Isa je uzvik surfera koji se popeo na savršeni talas”, objašnjava. Tim emocijama su upravo obojene i njene kreacije. Ona želi da žena u njenoj odeći doživi upravo taj osećaj sreće kao da je na godišnjem odmoru premda je nosi u formalnijim prilikama.

Danella Issa Helayel kaže da su njeni kreatorski junaci Karl Lagerfeld, Miuccia Prada i Coco Chanel. Prvu kolekciju prikazala je 2001. godine u Brazilu, a već sledeću u Parizu i Njujorku. Odeću s njenim potpisom nose Madonna, Kate Middleton, Scarlett Johansson, Sharon Stone, Kylie Minogue i Kate Moss, ali Issa kaže da je najviše raduje kad vidi žene svih godina u svojim kreacijama.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin