Upoznajte tri nova dizajnera koji osvajaju svet mode

Foto: Instagram / carmenmarch_official

Iako relativno novi u modnoj industriji, sledeći dizajneri su svojom posebnom estetikom uspeli već da se izdvoje na svetskoj sceni....

Jesen se odnosi na nove trendove, saveta za kupovinu, i preporuku komada koje možemo da zadržimo tokom narednih meseci.

Već smo vam sve rekli o džemperima, cipelama i torbama i dali vam sveobuhvatne informacije koje treba da znate o njima, a sada je vreme da upoznate četiti nova dizajnera, koji će se pobrinuti o nadolazećim trendovima, i možda garderobi koju nosite.

Predstavljamo vam tri nova i realtivno nepoznata dizajnera, na koje bi trebalo da obratite pažnju:

Carmen March

Carmen March je rodom iz Španije, u kojoj danas živi i radi, a svoj brend je pokrenula 2004. godine koji se bazirao isključivo na haute couture komadima, nakon čega se, od 2009. godine, posvetila ready to wear modi. P

ored angažovanja na svom ličnom brendu, Carmen je tri godine radila kao kreativni direktor Pedro del Hierro, u Madridu. Godine 2016, španska dizajnerka odlučuje da preimenuje svoj brend pod svojim imenom - Carmen March. 

Foto: Instagram / carmenmarch_official

Ono što je prepoznatljvo u njenom radu su savršena kombinacija ženstvenosti i praktičnosti. Sa oblicima i svetlošću kao glavnom temom, Carmen nam u svojim kolekcijama mahom predstavlja volane na haljinama, pantalone sa prorezima i perfektnim krojem.

Ona to opisuje rečima: Volim da obratim pažnju na senziblitet i strast žene.Takođe mi je važna estetika, ali i funkcionalnost u isto vreme. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin