Savršeni kostimi: U filmu Pedra Almodóvara pojavljuju se fantastične Dior kreacije

Foto: Promo

Nova drama poznatog španskog reditelja može se pohvaliti nizom elegantnih, svakodnevnih kombinacija sa potpisom modne kuće Dior, koje su nas već na prvi pogled zaista ostavile bez daha!

Novi film reditelja Pedra Almodóvara "Julieta" prikazan na Filmskom festivalu u Kanu svojevrsni je povratak Almodóvarovim korenima, odnosno ženama.

Naime, on je uzeo tri kratke priče kanadske spisateljice Alice Munro, a zatim ih spojio u jednu. Iako je u samom početku imao nameru da film snima u Americi sa Meryl Streep na engleskom jeziku, ipak se na kraju odlučio za špansku varijantu.

Film govori o Julieti, majci koja se priseća kako je upoznala svog supruga, dobila s njim ćerku, kao i kako joj je muž potom tragično preminuo, nakon čega ju je i ćerka napustila i nikada se više nije vratila.

Upravo to je glavna tema ove drame španskog reditelja, tačnije osećanja bola i tuge koji su se javili zbog neobjašnjivog odlaska ćerke, kao i suočavanje sa tom situacijom. 

Inače, uloge u filmu tumače Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Michelle Jenner, Rossy de Palma, Inma Cuesta, Dario Grandinetti, a zanimljivo je kako se glumica Michelle Jenner u filmu pojavljuje u nizu Diorovih elegantnih, svakodnevnih odevnih kreacija.

Tako u jednoj od početnih scena nosi crno-belu rolku iz Diorove kolekcije za jesen-zimu 2015. godine, a kasnije se pojavljuje u crvenom odelu koje ujedno naglašava strast i dramatičnost u filmu. Celokupan look glumice dopunjen je diskretno sa Diorovim naušnicama i torbom.

Pogledajte trejljer najnovijeg Almodovarevog filma, koji jedva čekamo da gledamo!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin