Sa potpisom Louis Vuitton: 3 vodeća modela cipela za jesen/zimu 2020.

Ako ste ove sezone u potrazi za obućom koja će biti efektna koliko i praktična, onda bi definitivno trebalo da obratite pažnju na to u kojoj formi je Nicolas Ghesquière video vodeće modele.

Ovo su najpopularnije Chanel torbe među poznatima

Nekoliko je brendova koji su se poslednjih decenija izdvojili kada su u pitanju tašne, ali je apsolutno nezamislivo da pripadate svetu poznatih, a da ne posedujete bar jedan model sa Chanel potpisom, to je jednostavno must!

Neverovatno: Ovo su i dalje najpopularnije torbe leta na čitavom svetu!

Kada ste ih prvi put videli pre par godina sigirno ste kao i mi (vrlo naivno, priznajemo) pomislili kako je u pitanju samo sezonski trend. Međutim, iz godine u godinu ovaj aksesoar demantuje tu našu (izuzetno lošu) procenu šakom i kapom!

Izuzetno ružne ali sjajne: Nove Gucci čizmice koje će preplaviti metropole!

One imaju sve: dovoljno su efektne da smesta poželite da ih posedujete i dovoljno napadne da pomislite jesu li vredne ovog modnog rizika? Dobitna kombinacija za svaki veliki trend u najavi.

Omiljene patike za sve prilike: Kako poznati nose starke?

Ovo su prve patike koje su se nosile uz suknju, tako da svakako zaslužuju posebno mesto u modnom svetu, iako sa pijadestala sve vreme pokušavaju da ih svrgnu svi modeli belih patika, pogotovo chunky forme.

Predviđamo: Ovo će biti vodeća it torba Dior "Bobby"!

Svake godine pojavi se bar po nekoliko luksuznih modela torbi koji se nađu u središnju pažnje modnih zaljubljenika, ali ni jedna od njih ne zadrži se preterano dugo u fokusu. Tako je prošla godina recimo definitivno bila u znaku Dior saddle modela, što je sada praktično out. Da li će tako biti i sa najnovijim primerkom koji nam stiže sa Dior potpisom, ostaje da vidimo, ali ono što sigurno znamo jeste to da je potražnja za "Bobby" primerkom u jeku!

Aksesoari u fokusu

Omiljena letnja obuća: Kakve espadrile nose poznati?

I ovog leta aktuelan je jedan od omiljenih nam modela obuće: espadrile. Od onih najjednostavnijih sportskih u jednom tonu, pa preko onih sa zanimljivim printom, do onih koji imaju formu sandale i neizostavnih Chanel - i u sezoni letp 2020. espadrile se nose kada god je to moguće!

Efikasan trik: Kako da očistite gumu na starkama

Iako današnje mašine za veš poseduju razne programe za pranje garderobe i obuće, istina je da centrifuga često zna da ih ošteti.

Zvanično je: Ovo će biti najpopularnija obuća leta!

U poslednjih par godina kada su u pitanju trendovi imamo nepogrešivu smernicu: Instagram, blogerke sa područja Skandinavije, potom nekoliko vodećih iz Italije, Francuske, Amerike - ukoliko zapazite da se u istom vremenskom periodu jedan komad ponavlja po nekoliko puta: to je to. Smesta ovaj komad stavljajte na spisak za šoping.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin