Neverovatno: Ovo su i dalje najpopularnije torbe leta na čitavom svetu!

Kada ste ih prvi put videli pre par godina sigirno ste kao i mi (vrlo naivno, priznajemo) pomislili kako je u pitanju samo sezonski trend. Međutim, iz godine u godinu ovaj aksesoar demantuje tu našu (izuzetno lošu) procenu šakom i kapom!

Omiljene patike za sve prilike: Kako poznati nose starke?

Ovo su prve patike koje su se nosile uz suknju, tako da svakako zaslužuju posebno mesto u modnom svetu, iako sa pijadestala sve vreme pokušavaju da ih svrgnu svi modeli belih patika, pogotovo chunky forme.

Predviđamo: Ovo će biti vodeća it torba Dior "Bobby"!

Svake godine pojavi se bar po nekoliko luksuznih modela torbi koji se nađu u središnju pažnje modnih zaljubljenika, ali ni jedna od njih ne zadrži se preterano dugo u fokusu. Tako je prošla godina recimo definitivno bila u znaku Dior saddle modela, što je sada praktično out. Da li će tako biti i sa najnovijim primerkom koji nam stiže sa Dior potpisom, ostaje da vidimo, ali ono što sigurno znamo jeste to da je potražnja za "Bobby" primerkom u jeku!

Aksesoari u fokusu

Omiljena letnja obuća: Kakve espadrile nose poznati?

I ovog leta aktuelan je jedan od omiljenih nam modela obuće: espadrile. Od onih najjednostavnijih sportskih u jednom tonu, pa preko onih sa zanimljivim printom, do onih koji imaju formu sandale i neizostavnih Chanel - i u sezoni letp 2020. espadrile se nose kada god je to moguće!

Efikasan trik: Kako da očistite gumu na starkama

Iako današnje mašine za veš poseduju razne programe za pranje garderobe i obuće, istina je da centrifuga često zna da ih ošteti.

Zvanično je: Ovo će biti najpopularnija obuća leta!

U poslednjih par godina kada su u pitanju trendovi imamo nepogrešivu smernicu: Instagram, blogerke sa područja Skandinavije, potom nekoliko vodećih iz Italije, Francuske, Amerike - ukoliko zapazite da se u istom vremenskom periodu jedan komad ponavlja po nekoliko puta: to je to. Smesta ovaj komad stavljajte na spisak za šoping.

Modni fenomen: Saznajte prvi istinu i budućnost o dizajnerskim maskama za lice

I tek tako, svet je stao i opet se vratio. Kult fashion pokrivalice postojao je i pre svetske pandemije, ali danas ovaj „neophodan“ detalj zaštite ima potpuno drugačiju konotaciju. Da li je sadašnja realnost prekrivanog lica ustvari evolucija svakodnevnog oblačenja, a ujedinjena humanitarnost lokalnih dizajnera i tekstilne industrije esencija opstanka, istražuje Elle modni tim, Ana Ostojić i Aleksandar Nastasijević

3 najbolja modela cipela zbog kojih će vam se investicija isplatiti i sledeće godine

Šopingujemo mudro!

Minimalističi ali vrlo upečatljivo: Must have sandale leta 2020!

Ovaj model bio je u fokusu najpopularnijih trendseterki još prošlog leta, sada su ga i vodeći high-street brendovi uvrstili u svoje kolekcije.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12