Igra parova

Odlučite se koji stil želite pre nego što se upustite u ovu modnu avanturu, u suprotnom vaša kombinacija ima velike šanse da postane haotična. Klasična Chanel torbica može lako izgledati arty ako je uparite sa svilenom maramom ili ukrašenim priveskom za ključeve.

Dodajte joj metalne lance ili novčanik za sitniš sa metalnim aplikacijama i za tren oka postajete kul bajkerka. Ključ je da uskladite svoj look i da prvo odaberete odevnu kombinaciju, pa tek potom ukrase.

U suprotnom se može desiti katastrofa.

Ključ je u teksturama

Da biste savršeno ispratile ovaj trend, igrajte se različitim materijalima. Meka štepana koža dostići će potpuno nove taktilne visine u paru sa dezeniranom svilenom ešarpom, dok će joj krzno dodati mekoću (setite se samo Fendi krznenih loptica i luksuza koji predstavljaju).

Više volite metal? Budite same svoj majstor i jednostavno zakačite metalnu ogrlicu na ručke ili potražite srebrne i zlatne priveske za ključeve sa bodljama za malo oštriji efekat.

Krug boja

Ako je vaša kolekcija torbi minimalistička, malo ukrašavanja podariće joj potrebnu dozu individualnosti.

Nežne neutralne boje i klasični monogrami automatski živnu u kontrastu sa malo boje i zato probajte priveske sa kristalima ili malu svilenu maramu sa printom, koji će ih učiniti zabavnijim bez rizika od preterivanja. Ako ste već ljubiteljka dezena, za vas dolazi pravi praznik: pravljenje smelih kombinacija je ključno.

Zlatni metalni detalji sa krznom u jarkim bojama i neobične drangulije vladaju. Još niste sigurne? Probajte sa parovima jednobojnih materijala različitih tekstura.

Zakačite privezak

Našli ste svoj idealan par i sada je vreme da ga prošetate. Privesci zahtevaju najbolje mesto na torbi, stavite ih na prednji deo ručki, gde će se najbolje videti. Marame najlepše izgledaju kada su labavo vezane (idealno mesto je na metalnim drškama zbog kontrasta tekstura). Loptice i drugi krzneni detalji treba da vise i da se kreću slobodno, pa je zato idealno staviti ih sa strane (osim ukoliko su na XL torbi, kada neodoljivo izgledaju oko prednje drške). Zapamtite: što je tašna manja, to ste slobodniji da se igrate. 

Tekst: Manda Javorina