Američki dizajner cipela, kubanskog porekla privukao nam je pražnju još 2013. godine,  svojom „space“ kolekcijom za proleće.

Upravo to njegovo egzotično poreklo, ali i poznavanje glavnih potreba sveke žene koja na kraju dana želi da bude erotična, seksepilna, ne samo u odeći, već i u obući, doprinelo je da najnovija kolekcija za proleće 2015, nadmaši sve prethodne.

U najnovijoj kolekciji dominiraju provokativne, seksepilne sandale s visokom petom i unakrsnim kaiščićima, kao i čipkom koja je nalik prozirnoj mreži „popunila“ na nekim mestima stilizovane rupe.  

Futurističke, moderne, seksi i u fantastičnim kolorističkim varijantama, poput crne + metalik, zlatne, preko florescentne kombinacije piton kože i antilopa u nežnoj, puder ružičastoj? S lakoćom smo ih zamislili na sebi u paru sa skinny jeansom, svilenim topom i crvenim ružem. 

Inače, Alejandro spada u jedne od omiljenih dizajnera Anne Wintour i mnogih drugih fashionsta, a pre 6 godina bio je u krugu top 10 finalista za CFDA Vogue nagradu, a u biografiji ima i po dve nominacije za Swarovski accessorize nagradu ('09 i '11).

Pogledajte u galeriji modele iz poslednje kolekcije >>>

Alejandro polako postaje naš omiljeni dizajner obuće jer kreira osluškujući želje svake žene!