Ime ove igre je raznolikost

Ruksaci, tašne koje se nose preko ramena, večernje klač torbice... Možda vam se čini da maskirni ranac nije na istoj talasnoj dužini kao minijaturna ukrašena tašnica, ali ako se stilizuju na pravi način, oni čine savršen par. Izaberite jednu jasnu temu koja će ih povezati i dobićete iznenađujući efekat.

Različiti dezeni i teksture. Zašto da ne?

Malo zmijske kože svakako može dobro da ide uz trouglaste nitne ako vodite računa o oblicima i ravnoteži. Ukoliko se odlučite za ovaj ekstravagantni dezen, vodite računa da ostatak outfita bude sveden.

Opsednuti ste gedžetima? Pravo je vreme da se zabavite

Većina dizajnera koristi veliko interesovanje za tablet računare tako što nude čitav spektar primamljivih zaštitnih navlaka za njih. To je savršen način da se vaš omiljeni model ili materijal ne ograniči samo na torbu koju nosite već i na navlaku za iPad. Uzmite nekoliko različitih boja i menjajte ih svakog dana.

Neočekivane kombinacije kao kontrast jednobojnom outfitu

Konzervativna crna odeća poprima potpuno nov izgled kada joj se dodaju metalik ili jarki detalji ili, na primer, upadljiv print. Kada vam ponestane inspiracije, setite se da će pomalo uvrnute kombinacije udahnuti nov život omiljenim starim stvarima.

Minimalisti, zapamtite: Raskoš ne mora uvek da bude upadljiva

Začinite neutralne kombinacije, monohromatsku paletu i sve u svemu smiren kolorit tako što ćete eksperimentisati štepovima u kontrastnoj boji, monogramima po narudžbini i kvalitetnim materijalima, na primer luksuzno obrađenom ili veštačkom kožom.

Tekst: Manda Javorina 

Ako je vaša tašna premala da bi u nju stalo nešto više od telefona i ključeva, ove sezone imate sreće: najnoviji trend nalaže sabiranje. Pratite naše savete!