Uprkos dugogodišnjoj pauzi na modnoj sceni, rajf se opet nalazi u prvom planu podsećajući publiku da je reč o vanvremenom komadu koji se lako prilagođava promenama kao i da, pre svega, ostaje praktičan izraz svakodnevnog stila. 

(Četiri frizure za tanku kosu)

Za početnike: Tanak rajf u nežnim bojama prilagodljiv je i može da se nosi uz bilo koji outfit. Lako se uklapa u svakodnevnu varijantu sa belom majicom, farmerkama i zategnutom punđom. 

(Sedam chic načina da stilizujete tanku kosu)

Za ljubitelje mode: Predimenziorani rajf je stylish dodatak i lako postaje glavna tačka svakog izdanja. Ukoliko je u somotskom ili satenskom materijalu, postaje obavezan dodatak uz malu crnu haljinu i crveni karmin.

Za X faktor: Rajf sa kristalima, dijamantima i perjem je noćna mora minimalista, pa se preporučuje fashionistima spremnim na rizik. Kombinacija sa velikom rolkom u beloj boji i prenaglašenim minđušama podrazumeva modno izdanje kako za dan, tako i za noć.

Tekst: Anja Paspalj

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/