Najnovija kolekcija Oscara de la Rente za jesen 2019, osmišljena je upravo za ženu koja voli da živi luksuzno, prepušteno hedonizmu i sitnim uživanjima.

Unikatni, raskošni vez na kaputima, baršunaste plišane suknje, cvetne haljine uzane sa resama, zlatne ogrlice u obliku novčića i barokni prstenovi dodatno su oplemenjeni elegantnim frizurama koje su krasile modelingzvezde poput Belle Hadid, koja je zatvorila reviju u haljini punog volumena od crnog tila.

(Sofisticirani glam svakodnevice: Najnosivija kolekcija Oscara de la Rente do sada)

U bekstejdžu frizerka Odile Gilbert se odlučila na različite frizure i teksture.

"Poruku koju zelim da pošaljem je da koji god oblik frizure želite, možete i imati- volila!", rekla je francuska profesionalka koja je vrtele nekoliko hairstyle momenata od blago natapirane kose, preko elegantno stilzovanih repova koji su imali broš nakit za kosu do messy talasa zalizanih sa strane.

Odile poručuje da više nema potrebe za kroćenjem neposlušnih pramenova, koji su sada učvršćeni crnom satenskom trakom ili ukrašeni draguljima.

"Oscar de la Renta žena je električna i pokupi ponešto sa svakog mesta na koje putuje", objašnjava Gilbert, ukazujući na niz pozlaćenih, poludragih aksesoara za kosu, koji su uljučivali mahom broševe i biserne ukrase.

Tu se ne završava sjaj.

Make-up umetnik Tom Pecheux poentirao je ceo izgled ultra mat kožom.

"Bez kontura! Bez hajlajtera" Bez maskare!", izjavio je.

Akcenat je bio na mat crvenom karminu i naglašavanju očiju sa sjajnim bakrom na unutrašnjim uglovima i preko kapaka. Dodajući prirodnu eleganciju sa stylish aksesoarima na glavi, poruka je bila jasna: Za Oscar de la Renta ženu, dodir iskre je uvek dobrodošao.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/