Kalys: Srpski brend nakita koji prati sve svetske trendove

foto: Promo

Savršenog minimalizma s primesama vizantijskih momenata, komadi ovog nakita idu uz sve stilove i senzibilitete..

Kalys je srpski brend nakita, zajednički projekat dve sestre odrasle u srcu Beograda.

Milena je diplomirani ekonimista dok je Marija zavrsila studije dizajna nakita i juvelirstva u Parizu. Karijeru započinje u prestižnoj svetskoj kući nakita u Ženevi a 2017 sa sestrom, osniva brend Kalys u Beogradu. U samom vrhu svetskih dizajnera, Marija koristi najfinije tehnike izrade nakita i najkvalitetnije drago kamenje za svoje kreacije.

Ljubav prema lepom, koju su im usadili roditelji još u najranijem detinjstvu, proširila se i na ljubav prema plemenitim metalima i dragom kamenju, kroz jedinstven i nesvakidašnji dizajn.

Dizajnerka Kalys nakita, trudi se da svaki komad bude ujedno i jednostavan i jedinstven i izrađen na najfiniji način od zlata ili srebra.

Predmeti u obliku simbola i detalji iz naše kulture služe joj kao početna ideja za mnoge kolekcije. 

Tako je Kalys i za Elle Style Awards 2018., pripremio narukvice iz svoje prve kolekcije sa motivima pirotske zvezde ukrašene filigranskim radom i simbol srca inspirisanog ornamentima srpske narodne nošnje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin