Iznad kolena, do članka ili klasične crne - nezaobilazni detalj svakog zimskog outfita ove sezone nas uvodi u novu modu dimenziju. Za dobar zimski stajling, nezaobilazan detalj su modeli čizmica koje će moći da se nose uz sve - haljine, farmerice, pantalone, suknje.

Adekvatan izbor ovog akseaoara svaku zimsku kombinaciju podići će na zavidan novo, samo je na vama da odlučite koji model čizmica se najbolje slaže uz vaš senzibilitet i lični stil.

Ako se još dvoumite koje čizme bi trebalo da nabavite u nastavku pogledajte za koje modele su se odlučile naše omiljene It devojke.

Njihov izbor može da vam posluži kao inspiracija. 

Ravne čizmice do članka

Retro šnala u kombinaciji sa crnim čizmama do članaka svakako će pružiti dozu elegancije, ali i glamura vašim svakodnevnim kombinacijama. 

Braon (kroko) klasika

Na visoku štiku, braon čizme kroko teksture izgledaće veoma moćno i osnažiće svaki vaš zimski look.

Statement kaubojke

Iako su sinonim za casual izdanja, ako se kao Priyanka Chopra opredelite za crvene kaubojke sa stilizovanom štiklom sigurno ćete biti primećene. 

Bezvremenska lepota

Simpatična Meghan Markle nam iznova i iznova demonstrira da klasika ne izlazi NIKAD iz mode, a crne plišane čizme sa blok štiklom su proveren detalj koji se sigurno slaže uz sva zimska izdanja. 

Neutralne

Ako vaš dnevni tempo života podrazumeva konstatno kretanje, svakako da su ravne, duboke i tople čizme pravo rešenje. Baš kao što zna i Kate Middelton!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/