Kultni par cipela koji obožavaju ljubiteljke klasike i dobrog stila definitivno su ikonične plave Manolice. Dizajner Manolo Blahnik svetsku slavu dobio je zahvaljujući Carrie Bradshaw u filmu Sex and the city.

Dobro je poznato da je za jedne salonke s potpisom potrebno odvojiti pozamašnu svotu novca.

Stoga su dizajneri širom sveta odlučili da naprave verodostojne modele koje poznate trendseterke podjednako obožavaju i uključuju u svoje modne kombinacije.

U nastavku pogledajte kako ih nose, te koje salonke su se istakle kao predmet žudnje koji želimo u garderobi.

Pored Manolo Blahnik modela, dizajnerka Anabelle Tsitsin i Roger Vivier lansirali su salonke sa šarmantnim kopčama koji naglašavaju samo najbolje od ženske noge. Kopče s kristalima daju onaj završni ‘bling’ koji će zaokružiti svaku kombinaciju.

Dolaze u veselim bojama od žute, roze, smaragdne i plave pa se kristali na njima dodatno ističu. S obzirom na to da dolaze u modelima s različitom visinom potpetice, rado ćemo ih nositi na dnevne jesenje lookove i uneti dozu glamura u jesenje sivilo.

Slingback salonke svoje su mesto na modnu scenu pronašle već prošle godine. Iako je deo cipele otvoren, trendseterke to ne sprečava da ih nose i u hladnijim danima. Uz zanimljive čarape u trenu podižu celu kombinaciju bez puno truda.

Pripremanje za nadolazeću blagdansku sezonu uključuje i potragu za party komadima u kojima ćemo stvarati lepe uspomene. Neizostavne šljokice, ljuskice i sve što svetluca naći će se na repertoaru prazničkih outfita, a salonke s kopčom nameću se kao završni detalj uz kojeg kombinacija dobiva svoj smisao. Marilyn Monroe davno je izjavila:  Dajte ženi prave cipele i ona će osvojiti svet. Nas su osvojile salonke s kopčom koje želimo da dodamo u kolekciju cipela u ormaru.

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Preuzeto sa portala: journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/