Nakit je često najlakši i najbolji način da se neka kombinacija istakne i postane elegantna, atraktivna i moderna. Zato ćemo često provesti dosta vremena u biranju tog savršenog komada nakita koji će ne samo na najbolji mogući način da reflektuje naš stil, već i da reprezentuje našu ličnost i afinitete.

Poslednji niz godina, u modi su svedeni i vrlo elegantni komadi nakita.

To su definitivno Pandora narukvice s privescima, koje su postale neverovatno popularne kod mnogih Srpkinja.

S namerom da sa svakom novom kolekcijom ide korak dalje, PANDORA ove sezone nudi novu eru stila ovekovečenu imenom PANDORA Reflexions.

Reflexions narukvice krasi prefinjen i moderan dizajn, ali i element zabave i kreativnosti  s obzirom na veliki izbor Reflexions privezaka koji su takođe deo ove nove ere stila.

Nova kolekcija nudi i mix metala (srebro, PANDORA Rose i PANDORA Shine), čak i veoma preporučljiv jer je na taj način stil veoma drugačiji i trendi.

Naime, Reflexions narukvica svakog dana, meseca ili svakog godišnjeg doba može izgledati drugačije. Njena najveća čar leži u tome da ste zapravo vi njene dizajnerke koje birajući priveske i kombinacije boja, na taj način tu istu narukvicu maksimalno personalizujete.

Nova era stila pružasvakoj dami priliku da birajući zanosno zlackastu, elegantnu srebrnu ili trendi rumeno ružičastu, ili pak kombinaciju sve tri varijante, dobije jedan elegantan i ženstven nakit koji će ispratiti njene jesenje kombinacije - džemper u boji ilovače od najfinijeg kašmira, dugačke štofane pantalone, svilenkaste košulje ili pak elegantne male crne haljine koje uz pomoć ovih narukvica postaju ona “haljina” o kojima će se pričati.

Sve ove narukvice odlikuje mrežasta tekstura dok se među statement privescima koji se kombinuju uz njih nalaze simboli beskonačnosti, srca i krune. Ovde pak priča ne staje.

Najlepši deo je što se Pandora Reflexions narukvicemogu kombinovati, nositi u nizovima i slojevima različitih metala što vam daje tu priliku da osmislite jedinstven komad koji neće izgledati jednolično, već viđeno i dosadno. 

Nova era stila definitivno je stigla! 

Više o kolekciji pogledajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/