Izaberite donji veš prema vašoj omiljenoj junakinji iz serije "Sex and the city"

Foto: Profimedia

Izbor veša može da bude prava noćna mora, ali da bismo olakšali kupovinu, inspiraciju smo pronašli, gde drugde, nego u seriji "Sex and the city"...

Američko TV ostvarenje Sex and the City krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina doživelo je popularnost ogromnih razmera.

Naravno da su tome doprinele harizmatične junakinje, uvek aktuelne teme kao što su ljubav, veze, prijateljsvo ali i esktvaragantna garderoba koja je i posle 20 godina od prikazivanja prve epizode i dalje u trendu. 

Odeća renomiranih dizajnera, kao što su Gucci, Manolo Blahnik, Chanel, Dior i drugi, smatra se pored Njujorka petim karakterom u seriji.

Pored haljina, cipela, šešira i ostalih aksesoara i odevnih komad, posebnu pažnju stilistikinja serije Patricia Field usmerila je prema donjem vešu koje su glavne junakinje nosile. 

Akcenat je bio na seksi rublju - gaćicama u animal print dezenu, čipkanim brushalterima i svilenim kombinezonima.

ELLE vam danas donosi najaktuelnije komade donjeg veša koje bi ne sumnjamo Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte nosile u novim sezonama serije. 

Carrie

Foto: Net-a-porter/ Fleur du Mal

Samantha

Foto: Top Shop 

 

Foto: Net-a-porter/Cami NY

Charlotte

Foto: Net-a-porter/ La Perla 

 

 

Carrie

Foto: Matches fashion/ Bodas

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin