Najpopularniji nakit na Instagramu koji instant podiže svaku kombinaciju

Foto: Profimedia

Zaboravite na vreme kada se nakit kupovao u zlatarama ili prodavnicama nakita, najfascinantnije komade možete naći na trenutno najpopularnijoj mreži, Instagramu naravno.

Jednostavna kombinacija, poput crno-bele klasične ili bilo koje jednobojne, a tu je i klasika u vidu jeansa i košulje ili čak obične majice i bluze, sve su ovo svakodnevni spojevi, koji se zahvaljujući smo jednom detalju mogu podići na mnogo veći nivo.

Krenimo od nakita koji je sezonu za sezonom na prvom mestu po pitanju popularnosti, kako kod Instagram influenserki, tako i kod poznatih ličnosti, to je svakako nakit u minimalističkom stilu.

Iako decentan, svojim prefinjenim izgledom i te kako ostavlja utisak, i dovoljan je samo jedan komad, na recimo beloj ili crnoj košulji, koji će čitavu kombinaciju smesta podići.

Tu su naravno i omiljene varijante stilizovanja minimalističkih komada, po nekoliko ogrlica u nizu, pa čak i sličnih minđuša i svakako prstenja, koje se u prodavnicama high-street brendova i prodaje u kompletima od po nekoliko.

Sledeća stavka je neobičan nakit, onaj koji pomalo izlazi iz okvira uobičajene ponude na tržištu. Jedna efektna ogrlica, pa čak i narukvica i minđuše u stanju su kompletno da transformišu izgled.

Isti slučaj je i sa nakitom upadljivih tonova i dizajna, koji se iako efektan kada se stilizuje zasebno, odlično stilizuje i sa nekoliko komada, pri čemu je efekat još naglašeniji.

U nastavku pogledajte naše favorite:

 

 

 

 

A post shared by MISSOMA (@missomalondon) on Aug 8, 2018 at 11:45am PDT

 

A post shared by MISSOMA (@missomalondon) on Aug 11, 2018 at 2:01am PDT

 

A post shared by MISSOMA (@missomalondon) on Aug 2, 2018 at 6:11am PDT

 

 

A post shared by Sara Beltran (@dezsobysb) on Jul 11, 2018 at 5:29am PDT

 

A post shared by Jacquie Aiche (@jacquieaiche) on Aug 19, 2018 at 6:15pm PDT

 

A post shared by Jacquie Aiche (@jacquieaiche) on Aug 1, 2018 at 6:00pm PDT

 

 

A post shared by Zoe Chicco (@zoechiccojewelry) on Jul 29, 2018 at 8:45am PDT

 

A post shared by Zoe Chicco (@zoechiccojewelry) on Jul 17, 2018 at 5:30pm PDT

Autor: M.B.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin