Potencijalni bestseler: Italijanske hipi bliznakinje kreirale sledeću IT torbu

Foto: Imaxtree

Za ovaj model jednostavne forme mnogi modni časopisi prognoziraju instant uspeh, a dizajnerkama veliku slavu...

Modni zoom ovoga puta nam je na mladom italijanskom brendu Medea iz Milana, a za čije se torbe smatra da će doživeti prošlogodišnju slavu čuvene Jacquemus mini tašne koju su nosile Rihanna i mnoge druge slavne dame.

Iza brenda Medea stoje sestre bliznakinje Giulia i Camilla Venturini, koje su brend nazvale po filmu Piera Paolo Pasolinija iz 1967. godine koji u fokus stavlja elemente grčke mitologije, umetnost i muze: "Uvek su nas zanimale torbe te smo trošile neverovatnu količinu novca na njih, umesto na garderobu. Zato nam je palo na pamet, zašto ne bismo dizajnirale male torbe od kože, vodeći se željom da izgledaju kao shopping kese."

Medea tobre se prave u Veroni i postoje u osam različitih boja i dimenzija.

"Mi nismo nešto posebno ženstvene i zato smo dizajnirale tašne koje su jednostavne, elegantne i idealne za sve prilike. Ideja nije bila da izgledaju kao da nosite neku fensi tašnu, već da izgledate cool."

Torbe su čvrstih ivica, sa diskretnim ručkama i najviše podsećaju na luksuzne shopping kese koje dobijate u dizajnerskim buticima, a sestre planiraju da prošire svoju kolekciju i saradnju sa umetnicima novim modelima koji će biti predstavljeni u septembru.

"Umetnici mogu da urade šta žele sa torbama i ostave svoj lični pečat. I mislimo da nije bitno da neko nosi tašnu koja će šokirati druge ljude, već da to bude statement aksesaor", objašnjavaju sestre. 

@medeasisters

A post shared by Fotine (@fotine_paura) on Jun 17, 2018 at 12:30pm PDT

meanwhile in paris @gloriagotti

A post shared by Fotine (@fotine_paura) on Jun 25, 2018 at 11:41am PDT

Paris 21/29 Rue de l’ Université 21 @medeasisters

A post shared by Fotine (@fotine_paura) on Jun 20, 2018 at 7:56am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...