Glavni detalj ovog leta je omiljeni aksesoar Jackie O

Foto: Profimedia

Ukoliko ste u potrazi za nadogradnjom stila na brz, efektan i krajnje ženstven način ovo je idealan aksesoar za vas.

Možda je slamnati XXL šešir trenutno jedan od najslikanijih i najpoželjenijih letnjih detalja, ali s obzirom na njegovu popularnost koja je bila u punom jeku još tokom proleća, mi se trudimo da izaberemo komade koje neće poneti baš svaka trendseterka na Instagramu.

Pritom, složićete se da je ovaj fantastičan šešir, koliko god bio divan i upečatljiv, idealan isključivo za plažu i više kao rekvizit za slikanje. Međutim, tu je detalj koji će vam skloniti kosu sa lica, uokviriti to isto lice, nadograditi vaš izgled za čas posla i fenomenalno podići čitav stajling, a pritom je odveć praktičan.

U pitanju je dobra stara, nepravedeno zapostavljena i praktično zaboravljena: marama.

Jacqueline Kennedy Onassis bila je jedna od onih dama koja je perfektno umela da iznese ovaj aksesoar i upravo on joj je bio jedan od omiljenih, u paru sa oversized tamnim naočarima sa sunce naravno.

I sudeći po Valentinovoj resort kolekciji za 2019. upravo ova dama istančanog ukusa, bila je inspiracija za većinu modela.

Ideju su donekle ispratili i Missoni, Gucci, Victor Glemaud i Adam Lippes sa sopstvenim spinom viđenja ovog prefinjenog i krajnje ženstvenog detalja.

A post shared by mamen hazañas (@mamen_ha) on May 24, 2018 at 11:00am PDT

A post shared by Trends&Beyond (@otuque_) on Jun 21, 2018 at 5:25am PDT

A post shared by Missoni (@missoni) on Jun 6, 2018 at 1:30am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/ 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...