Bugarski brend osvaja tržište obuće

foto: Imaxtree

Istočno tržište je sve zanimljivije i privlačnije jer nudi do sada neotkrivene dizajnere koji kreiraju modu oslanjajući se na dobar dizajn koji nije toliko komercijalan, koliko je efektan, moderan i nosiv.

Poluduboke čizmice odavno spadaju u must kod većine stylish dama. One su zimski ekvivalent salonkama iz prolećne sezone i model koji dobro ide uz bilo koji stil.

Zato nas ne čudi što je nekoliko dizajnera na čelu sa Isabel Marant gradilo svoj brend uz pomoć fenomenalnih modela midi čizmica. Evo da se mi sutra prekvalifikujemo u dizajnere obuće, prvi model koji bismo dizajnirali bio bi model kratkih čizmica na stabilnu, blok petu, ne višu od 10 centimetara.

Zašto je ovaj model isplativ i toliko obavijen hypeom?

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Mar 2, 2018 at 12:50am PST

Kod dizajnera je jasna računica: manje kože ode na ovaj nego na model dubokih, peta je taman onolika da će svima dopasti a svaki materijal izgleda toliko dobro i efektno na njima, da tu nema govora o tome da li da se naprave od ovog ili onog materijala. 

Svoj prostor na tržištu midi čizmica traži jedan brend iz istočne Evrope. Uz pomoć pravih ikona stila kao što je Kate Bosworth i Alicije Vikander, bugarski brend By far uspeo je već da zaintrigira modne urednike i stiliste. 

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Feb 25, 2018 at 9:40am PST

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Dec 24, 2017 at 8:30am PST

By Far, kako se naziva ovaj brend cipela već sada ima armiju fanova i to zahvaljujući modelima koji prate liniju stopala, od meke kože, a napravljene su u duhu devedesetih koje žive svoju drugu "dekadu" poslednji niz meseci.

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Dec 21, 2017 at 9:13am PST

Modeli variraju ali dominira polupačji vrh, meka, polusjajna ili kroko koža u nijansama crne, braon, sive, vatrenocrvene sa stabilnom, četvrtastom blok petom. Pre nekoliko nedelja brend je premijerno lansirao i prolećne modele koje je među prvima prošetala švedska glumica Alicia Vikander.

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Mar 18, 2018 at 8:04am PDT

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Mar 15, 2018 at 5:41am PDT

A post shared by by FAR (@byfar_official) on Mar 19, 2018 at 11:47pm PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...