Već smo apsolvirali kako horoskopski znaci u neku ruku definišu poneku tipičnu karakternu osobinu. Sada je vreme da saznate šta vaš omiljeni detalj bez kog ne izlazite iz kuće otkriva o vašoj ličnosti onima koji umeju da „čitaju“.  

Kada konstantno nosite oversize torbu

Možda vas u društvu, a možda i ne, zovu kao damu kojoj je fetiš torba. Tj, milion torbi. U vašem slučaju, kada kažemo torba, onda definitivno mislimo na XXL torbe u koje možete da spakujete jedan mali „garderober“. U svakom slučaju, ukoliko ste veliki fan oversize torbi onda ste krajnje praktična osoba koju nijedna situacija ne može da iznenadi, ili vas zatekne. Vi ste cura koja je uvek spremna. Za izlazak. Za hitnu situaciju (ulošci, tu!, maramice, tu! dezodorans, tu!). Za avanturu.

Kada konstantno nosite statement minđuše

Neko je veliki fan drame! Ukoliko ste veliki fan ovakve vrste nakita to može samo jedno da znači: vi ste cura koja ima svoj stav i istančan ukus za modu. Bilo da negujete klasičan stil ili cool, otkačen look, u domenu stila nema vam ravne i ljudi vas prilično cene zbog toga.

Kada obožavate naočare sa mačkastim okvirom

Vi ste romantična, senzualna osoba koja bi silno želela da je živela u nekom 17. veku? Pritom ste veliki fan italijanskih diva koje su obožavale da nose ovaj model naočara, Sofije Loren i Gine Lollobrigide. Pogodili smo? Nismo ni sumnjali. Pored romantike, vas odlikuje neka nedefinisana ženstvenost i retro vajb, kao i prava doza glamura.

Kada konstantno nosite diskretnu, nežnu ogrlicu

Vi ste nepopravljivi fashionsta i kao svaki poznavalac mode upućeni ste u to da je u svetu stila najbitniji detalj, a ima li boljeg detalja od delikatne, nežne ogrlice koja na jedan ženstven način dopunjuje svaki vaš look? Vi ste elegantna, chic žena iako to nikada nećete na glas priznati.

Kada ste fan atraktivne futrole za mobilni

Vi ste ekcentrična osoba koja ne nosi ništa klasično već voli da eksperimentiše, ne samo u oblačenju već i načinu života. Čak i kada vam drugi kažu da vam nešto užasno stoji, vi slušate samo sebe.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/