Obuća u boji lavande

Nova prolećna sezona idealno je vreme da se i službeno oprostite od millenium pink boje.

Njeno mesto u narednim mesecima suvereno će zameniti boja lavande koja, osim na odevnim komadima, dominira na različitim modelima obuće namenjenim prolećnoj sezoni. Ako planirate da investirate u obuću ili odevne komade u nijansama svetloljubičaste, ovog proleća nikako nećete pogrešiti.

Povratak kaubojki

Sudeći po najnovijem zanimanju dizajnera za kaubojske čizme i činjenici da se sve češće mogu videti na street style zvezdama, bez sumnje govorimo o velikom novom/starom trendu u svetu obuće. Većinu predstavljenih modela u nadolazećim dizajnerskim kolekcijama odlikuje klasičan dizajn, ali pojedini brendovi su odlučili da odstupe od klasike i ponude modernije, savremenije varijante.

Gucci (Imaxtree) 

Blještava obuća

Šljokice na različitim modelima obuće dominiraće prolećnom sezonom, o čemu dovoljno svedoče kolekcije Victorije Beckham, brenda Coach i popularne britanske dizajnerke Anye Hindmarch.

foto: Imaxtree

Obuća sportskog karaktera

Kolekcije namenjene novoj prolećnoj sezoni vrvele su različitim siluetama obuće sa sportskim detaljima, a upravo njima modni znalci prognoziraju veliki uspeh u narednim mesecima. Naravno, ne smemo da zaboravimo da proleće po običaju pripada ultimate sportskoj obući - patikama!

PVC obuća

Poslednjih sezona svedočimo velikoj popularnost PVC obuće, a u novim kolekcijama za novu prolećnu sezonu dizajneri poput Alexandera Wanga i brenda Oscar de la Renta odlučili su da im podare nov izgled poigravši se novim bojama, modelima pete i detaljima poput kaiščića.

izvor: tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/