Omiljena (zimska) torba Alexe Chung u ovom trenutku

foto: Profimedia

Gospođica Chung ima novi hit sezone...

Korak smo do zime i polako ulazimo u zonu kada nam nisu samo neophodni kaputi, tople pantalone ili čizme, već nam je preko potreban taj IT detalj koji će skrenuti pažnju na sebe i u potpunosti nadograditi svaki outfit. 

Drugim rečima, ovaj modni zahtev nam je demonstrirala britanska slatkica Alexa Chung na ulicama Njujorka i potvrdila moć pravog trendi detalja. 

Britanska Audrey Hepburn poznata po zanimljivom i upečatljivom stilu u kojem vešto kombinuje nesvakidašnju garderobu, opet je uspela da ponese aksesoar sezone koji još retko ko može sa takvom nonšalancijom da prošeta. 

U jednoj opuštenoj varijanti, sakrivena iza retro naočara, Alexa je uparila jednostavne komade koje sigurno imamo u ormaru - bež pantalone, crne starke i oversize kaput. 

Street kombinacija je na efektan način dobila drugi smisao i to zahvaljujući tašni od lažnog krzna koja dolazi iz modne kuće Staud. Zapravo, brineta je unela jasan zimski element koji se odlično slaže uz teget kaput i messy kosu koja je njen zaštitni znak. 

A post shared by Alexa Chung (@chungxalexa) on Dec 2, 2017 at 10:36am PST

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/ 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...