Prošla je godina od prve saradnje dugonoge manekenke i poznatog dizajnera cipela. Da je njihova zajednička shoes kolekcija rezultirala uspehom, dokaz je nastavak saradnje. Naime, pre nekoliko dana lansirana je druga po redu kolekcija cipela s potpisom Gigi Hadid za Stuarta Weitzmana. 

Za razliku od prethodnog puta kada nam je Gigi predstavila kratke lakovane čizmice na šniranje u metalik i bronzanoj varijanti, supermodel ovoga puta se opredelio za nesvakidašnji i ne tako obožavan model. U pitanju su ravne mules papuče.

Gigine mules papuče nose naziv "eyelove" i "eyelovemore" a napravljene su od prevrnute kože. Skoro na svakom modelu na sredini gornjeg dela prišiven je mističan detalj, odnosno mističan simbol "nazar" (evil eye) koji štiti protiv uroka po verovanju nekih naroda. Model je presvučen krznom unutra ne bi li tokom zimskih meseci ugrejao stopala, ali ne sumnjamo kako će ovaj model biti atraktivan i poželjan i u prolećnim danima, ako znamo kakav su hit bile Gucci mokasine sa krznom.

“Želela sam neki model koji mogu da nosim u svim mesecima. Upravo zbog toga sam se opredelila za mules. Simboličan detalj u vidu "zlog oka" je savršen način da papuče postanu neka vrsta amajlije koja će vas štititi od negativnih ljudi i energije. Oduševljena sam kako su na kraju ispale papuče jer su prelepe! Toliko su lepe da ne prestajem da ih gledam."  

22-godišnja manekenka koja ne osmišljava samo kolekcije za Stuarta već je i promo lice svih njegovih kolekcija od 2015., već odavno u stilu pravih ambasadora nosi isključivo modele ovog poznatog dizajnera.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/