Da budemo iskreni, Angie nije neka revolucionarka u sferi stila. Sve se svede na basic komade, monohromatsku paletu (siva + crna + bela) i čist minimalizam.

Jednak stav Angelina ima i prema modnim detaljima, pa u obzir uglavnom dolaze kvalitetne i funkcionalne cipele i torbe, koje će joj u što većoj meri olakšati poslovni, ali i privatni život. Sve navedene vrline, Angelina je proteklih godina pronašla u luksuznoj kožnoj torbi modnog branda Smythson, od koje se jedno vreme nije odvajala.

Nakon toga glumica se zaljubila u Sac du Jour model Saint Laurenta, da bi francuski brend "prevarila" sada sa italijanskom lepoticom!

Da lepa glumica ima novu omiljenu torbu, bili smo svedoci prekjuče kada smo je videli u Holivudu u jednostavnoj crnoj haljini i laganom kaputu. Svoju prilično svedenu kombinaciju Angie je osvežila nude salonkama i jednom savršenom torbom. 

U pitanju je crna verzija Valentinove nove mezimice iz sfere torbi - Demilune Vitello. Srednje veličine sa dugačkim kaišem, ova crna lepotica poseduje taj miks rokenrola, glamura i jednostavnosti koji se najviše ogleda u zlatnim nitnama koje su prišivene na gornji deo koji se presavija.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/