Ukoliko spadate u krug onih koji vole da probaju nove trendove prvi i da eksperimentišu i igraju se s modom, aktuelni PFW je pripremio mala, slatka modna iznenađenja u vidu aksesoara koji su izazvali burne rekcije.

Prvi model kome se predviđa "it" epitet dolazi s potpisom španskog brenda Loewe, inače čuvenog po lansiranju It torbi u svet street style mode. Loewe je ovoga puta torbe ostavio po strani, fokusirajući se na neobičan par patika.

U kolekciji za proleće i leto 2018. godine kreativni direktor kuće Loewe, Jonathan W. Anderson, predstavio je pa vrlo neobičan model inspirisan tradicionalnim cipelama kakve se nose u severnom Meksiku ili pak našim opancima, why not!

Radi se o klasičnim patikama koje imaju zaobljen ispleteni vrh koji podseća na rep zvečarke. Anderson je takav “nastavak” dodao na svoj model patika od prevrnute i glatke kože tako što je produžio i uvio gornji deo cipele.

Samo nekoliko dana kasnije, francuska kuća Balenciaga je takođe testirala modni svet lansirajući crocs model sa debelim, ravnim đonom. Iako daleko atraktivnije i lakše za kombinovanje, i ovaj tip cipela je izazvao mali potres na društvenim mrežama.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li biste bilo koji model poneli, bio on trend ili ne? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/