Od Chloe do Christian Diora, beg od realnosti je bio glavna tema na pisti ove sezone, a ovom temom se na svoj način pozabavio i Christiana Louboutin. Bilo da želite da pobegnete zbog političke atmosfere, lošeg vremena, ili nečeg drugog, Louboutin je tu da pomogne.

Sa njegovom zadivljujućem kolekcijom proleće/leto 2017., inspirisanom modnom erom 60-ih, legendarni izumitelj crvenog đona vas poziva da se vratite u vreme Londona i svinga.

Insprisani ovim periodom, Louboutinovi klasični komadi su dobili novi vid osveženja, te dolaze u nešto drugačijim oblicima. 

Bibabu sandale možete naći na tržištu u vidu crne kožne i žutog antilopa, a ovaj model prepoznatljiv je po visokoj block petu i kaišiću u stilu Mary Jane. Bibaba sada ima nižu verziju pete zbog čega se sada zove Bibababy- i dolazi u color-block kombinaciji zelene, crvene i ružičaste.

Drugi primer su Strappiflat sandale, čiji ime otkriva mnogo. Ove ravne lepotice sa kaišićima nadograđene su slojevima jarko žutih ili belih kaiševa.

Takođe, ShoePeaks klač ručna torbica će vas oduševiti, jer njen oblik podseća na dva najpoznatija stila Louboutin štikli. Surealistični dizajn se poigrava psihodelijom koja je obeležila 60. godine prošlog veka. 

Foto: Promo / Christian Louboutin

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/