Čak i da niste prava Hermes dama, sigurni smo da znate zašto mnoge žene obožavaju aksesoare koje potpisuje ova francuska modna kuća. I zašto se uporno bore na velikim listama za čekanje!

Nakon kultnih Birkin i Kelly modela, ovaj veliki brend je utemeljio svoj cenjen status u svetu mode, te se njegove torbe odnose na vrhunski kvalitet i luksuz. Tako je za sezonu proleće/leto 2017, na opšte oduševljenje fanova, Hermes predstavio novu torbu- Verrou Chaine klač, kojoj se predviđa velika popularnost. 

Verrou torbu, koja poseduje neodoljivu metalnu kopču, prvi je dizajnirao Robert Dumas 1938. godine, čovek koji je četiri generacije bio ponosni član Hermes porodice. 

Naravno njen izgled je sada izmenjen, te nam sada ovaj aksesoar dolazi u minujaturnoj veličini. Ipak, ona i dalje poseduje glamuroznu crtu, jak geometrijski oblik i dugačak metalni lanac. 

Kako su najavili iz pi ar službe brenda, Verrou Chaine klač torba će biti dostupna u više kombinacija boja i materijala, kao što su kozja, teleća i aligatorska koža. Samim tim, cene će varirati od $ 8,000 do $ 21,000.

U sledećem videu možete videti kako izgleda ova torbica...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/