Trend koji će SVI nositi

foto: Monse/net-a-porter.com

Ponekad samo jedan detalj može da zaokruži čitavu kombinaciju i promeni izgled u potpunosti, baš to je prednost omiljenog ovosezonskog aksesoara.

Efektna ogrlica za preobražaj klasične ejdnobojne haljine? Da!

Visoke štikle u kombinaciji sa farmericama i košuljom za upečatljiv i seksi izgled? O, da!

Ovo su aksesoari koji imaju višestruku namenu, a jedna od glavnih im je ta što sasvimobičan komad garderobe i krajnje klasičan model, mogu podići na jedan potpuno novi nivo.

Upravo takvu moć ima i kaiš. Ali ne bilo kakav. Kvalitetan sa zanimljivim etaljem ili pak onim naglašenim, poput velike kopče, može transformisati čitav izgled. Za sezonu pred nama dizajneri nam preporučuju ovaj dodatak u najzanimljivijim oblicima do sada. Tu su kombinacije materijala, naglašeni ukrasni detalji, ali i šavovi i naravno boje.

Izbor je veći nego ikada, te je sada pravo vreme da svoj asortiman aksesoara dopunite jednim kvalitetnim kaišem, koji ćete lako kombinovati uz tunike, haljine i panatlone naravno. Ipak, ovo je glavni trend sezone u svetu modnih dodataka. Obradujete sebe jednim!

Evo nekoliko ideja aktuelnih modela poznatih modnih kuća, ukoliko niste sigurni kakav bi tačno kaiš izabrali i na koji način da ga nosite.

foto: Frame/net-a-porter.com

foto: Loewe/net-a-porter.com

foto: Rag & Bone/net-a-porter.com

Pogledajte na drugj strani i ostale predloge stilizovanja statement kaiševa:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin