Možda ne delite naše mišljenje, ali mi smo jedva čekali da vidimo debi kolekciju Anthony Vaccarella za Saint Laurent, pogotovo kada je najavljeno da će belgijsko-italijanski dizajner vratiti u sam fokus brenda njegov zaštitni znak - čuveni YSL logo!

Dok se njegov (slavni i uspešni) prethodnik odrekao famoznog monograma, Anthony je odlučio da čuvenom logu da spotlight, i priliku da bude zvezda najnovije kolekcije francuskog brenda. Zahvaljujući Vaccarelllu, logo se nije samo pojavio kao detalj na štikli, već i na minđušama koje su postale instant IT aksesoar prolećne sezone.

Varijacije na temu ovog komada se sastoji od više kombinacija: crno-zlatna, plišane tamno sive, srebrno-zlatne sa ukrasnim kristalima. U zavisnosti od kombinacije cene variraju od 445 do 695 američkih dolara.

Složićete se, vrlo atraktivan i upečatljiv komad nakita koji uz jednostavan izbor garderobe može da bude savršen spoj. Gospodin Vaccarello je oduševio ceo modni svet svojom prefinjenošću u dizajnu, čime slavi pojam žene na jedan kul i moderan način.

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/