Nakit koji sa sobom nosi humanu priču

foto: Promo

Brend ručno rađenog nakita 34 finery se dosetio sjajne i humane ideje da 34% od prodaje donira ženama koje su žrtve nasilja...

Dok polako privodimo ovu godinu kraju, okruženi raznoraznim novogodišnjim, prazničnim akcijama, dešavanjima i bazarima, ostaje gorak ukus u ustima ako znamo poražavajuću činjenicu da je u ovoj 2016. godini porastao broj žena koje su žrtve nasilja.

Dok se neki pitaju kako smo to došli u situaciju pa da nam nasilje nad ženama bude poslednja briga, veliki broj ljudi se odazvao poslednjih nekoliko meseci ne bi li pomogao - kako zna i ume svima onima koji su pretrpeli strahote i traumatične napade. 

Među njima je dosta modnih kreatora, concept butika i kuća koje su odlučile da deo prodaje doniraju žrtvama.

Jedan od njih je 34 finery, domaći brend ručno rađenog nakita, čiji se koncept zasniva kako na dizajniranju fantastičnih komada koje možete nositi u svim prilikama, tako i na ideji da upravo toliki (34%) procenat od prodaje svakog unikatnog komada odlazi u humanitarne svrhe.

Svaki komad nakita je pažljivo osmišljena harmonija srebra i poludragog kamenja u kombinaciji sa 14k pozlatom i Swarovski kristalima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...