Odgovor nam stiže u vidu modnih kombinacija koje šetaju velike zvezde. Nije naravno isključeno ni to da one takođe mogu pogrešiti, ali ove koje vam predstavljamo napravile su ziasta odličan izbor kojim su čitav outfit zaokružile na najbolji mogući način.

Koliko po fioci držite onih u boji kože, crnih i svilenih, klasičnih? A koliko onda onih kojima je otišla nit ili su pocepane na "nebitnim" mestima. Naša fioka je puna baš takvih!

Uložite u najlonke i nećete se pokajati. Jedan kvalitetan par biće dugotrajan, a onaj sa zanimljvim radom uvek ćete izvlačiti kada budete želeli da razbudite neku monohromnu kombinaciju.

Na kraju krajevu danas je izbor zaista ogroman. Svaka devojka trebala bi posedovati one crne, u boji kože, sive, zatim u boji koju preferite u svojim outfitima (poput recimo teget ili maslinasto zelene), potom jedan par sa famoznom linijiom, sa sitnim tačkicama i interesantnim printom ili vezom.

Verujte nam, u nekom trenutku baš ovaj deo garderobera biće spas!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/