Pevačica sa Barbadosa spada u dame koje nas svojim odevnim kombinacijama stalno šokiraju, provociraju. To ipak ne poništava činjenicu da retke žene mogu da iznesu njen stil koji varira od ekstremno, provokativnog i na ivici kiča i pristojnosti do seksi, momenata za većnost i prilično svedenih i kvalitetnih kombinacija kojim može da parira i najdoterenijim ženama današnjice.

Da. Kod Riri je sve stvar raspoloženja i volje pa samim tim nekad na scenu izađe Bad Girl a nekad Good Girl. Reputacija je opet ista - ona je definitivno jedna od najvećih zvezda današnjice! Zato nas ne čudi što je Manolo Blahnik odlučio da nastavi saradnju sa njom.

Naime, nakon prve kolekcije koju je Riri uradila zajedno sa Manolom u martu, u kojoj su zvezde bile mega duboke teksas čizme, Rihanna se vraća na scenu sa novom kolekcijom koja nosi naziv "Sauvage".  

Pogledajte na drugoj strani modele iz nove kolekcije Rihanna X Manolo...    

PageBreak

Tipujemo da će zvezdica biti Dominique, duboke i raskošne čizme koje krasi cvetni brokatni vez koji modelu daje jednu dozu dekadencije.

Tu je i fluffy Alexis, krem čizmice do kolena od prevrnute kože sa krznom.

Poslednji model, ali jednako atraktivan je Fallon, inspirisan čizmicama Timberland koje je Manolo prvi put dizajnirao 1994. Prema pisanju portala Footwear News, ovaj model je svojevrstan omaž Jennifer Lopet koja je nosila dublju varijaciju ovog modela početkom 21. veka. Ljubav je očito obostrana ako znamo da je J.Lo nosila pomenute od teksasa u spotu za pesmu "Ain't ur mama".

Cene čizama još nisu potvrđene ali očekujemo da će se kreatati od 900 do 4000 dolara.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/