Dok svi bruje o saradnji Kenza i HM-a, mi smo oduševljeni jednom sasvim drugom iza koje stoji top manekenka današnjice i jedan od najboljih dizajnera obuće. Naime, uskoro će se u prodaji naći super chic čizmice koje je Gigi Hadid dizajnirala za Stuarta Weitzmana.   

Midi čizmice od lakovane, glanc kože dolaze u tri nijanse - srebrnoj, odnosno metalik, zatim bakarnoj i crnoj, koje su urađene od krokodilske kože. Cene variraju zavisno od materijala od 565 do 598 dolara.

Ono što je takođe bitno da se napomene je da će deo prodaje ići za organizaciju Pencils of Promose, za izgradnju tri škole u Gani, Gvatamali i Laosu.

Naš favorit: Metalik!

foto: Instagram / gigihadid  

"Imala sam na umu Njujork i jurnjavu po Velikoj jabuci, 24h. Dizajn je nekako kul, a nekako seksi i sporty. U njima žena može da se oseti kao graciozna dama, a opet i kao sporty devojka koja trči sa kastinga na kasting."

Kampanja se snima ovih dana, a iza objektiva je James Franco, poznati glumac koji će snimiti i kratak film. Gigi će u filmu pozirati kao bokserka koja u boks ring ulazi sa novim trendi čizmicama ne bi li se suočila sa svim problemima.     

"Boksovala sam 12h ne bi li James snimio film. Bila sam toliko iscrpljena, ali Franco me ubeđuje da smo uspeli da snimimo odličan film." 

foto: Instagram / gigihadid  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija