Uske čizme koje sežu iznad kolena omiljene su u ormarima svih trendi dama, jer aposlutno svaka odevna kombinacija uz ovaj aksesoar postaje veoma upečatljiva, seksi i šik.

To nam dokazuju i poslednji outfiti poznatih modnih blogerki, koje su ove jeseni rešile da se poigravaju proporcijama, bojama i krojevima, te su nam donele pregršt trendi ideja. 

One su svoje čizme iznad kolena kombinovale uz haljine, džempere, suknje, i postigle su veoma upečatljive odevne kombinacije.

Ako ste još uvek nesigurne oko stilizacije i kombinovanja, savetujemo da ukradete neku od ideja koje vam predstavljamo u nastavku >>>>

# Udobna i topla džemper-haljina je savršena za jesenje dane, a osim toga poznato je da blago oversize oblik savršeno balansira sa proporcijama, te će vaše noge u ovim čizmama biti neuporedivo duže.

Foto: Style Du Monde

# Sa druge strane možete probati više muškobanjast look, baš kao Leandra Medine. Ona je uz svoje dugačke čizme iskombinovala fantastičan oversize blejzer inspirisan muškom modom, čime je uspela da postigne veoma kul stajling.

Foto: Vanessa Jackman

Pogledajte na drugoj strani još 3 predloga...

PageBreak


# Ako vam je potreban jedan udoban i šik outfit, opredelite se za basic komade kao što su jeans i džemper. Nadogradite svoj outfit efektnim kaputom od veštaćkom krzna, i naravno- parom čizama koje sežu iznad kolena.

Foto: Style Du Monde

# Ukradite inspiraciju od Olvije Palermo- ponesite čizme preko kolena sa mini suknjom i postićićete idealnu kombinaciju za dan i veče. Kao i uvek, savetujemo da se poigrate proporcijama, te obavezno dodate završeni sloj, poput ovog crnog mantila.

Foto: The urban spotter

# Kako biste začinili svoj stajling i dali mu dozu šika, birajte atraktivne aksesoare. Antilop crna torba sa resama bi bila pun pogodak!

Foto: Vanessa Jackman

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/