Na nedavno održanoj Nedelji mode u Milanu, među mnogim važnim gostima se našla i vodeća urednica i fashion žena Anna Wintour, koja je sa punom pažnjom pratila predstavljanje kolekcija.

Upravo tada, primetila je jedna neobične cipele koje su oduševile publiku, a iako smo navikli da viđamo čudne trendove, moramo da kažemo da će vas ovaj model iznenaditi. Iako nam dolaze pod terminom cipele, njihov oblik nas više podseća na papuče.

Naime, specijalno za Vogue, Anna je govorila o reviji Dolce & Gabbana kada je istakla da je slavni italijanski brend na svojoj reviji predstavio šarmantne razvojne ideje. 

"Dolce & Gabbana je uspeo da moj omiljeni komad- klasične hotelske papuče pretvori u sofisticiran i udoban aksesoar koji izgleda veoma šik. Kako sam primetila, ove papuče su uspele da oduševe sve manekenke, ali i mene. Posebno bih istakla da mi se sviđa to što je D&G uspeo klasičnom komadu da pruži svoj prepoznatljiv Dolce obrt i pretvori ga u trendi aksesoar."

Foto: Instagram / dolcegabbana

I nakon što smo pogledali model, moramo da se složimo sa Annom. Ove papuče ne samo da izgledaju udobno, već su veoma sofisticirane i predstavljaju, nadograđenu verziju papuča.

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija