Ako ste u potrazi za novom tašnom, a želite da investirate novac u nešto posebno, pravo je vreme da zavirite u najnoviju ponudu svetskih dizajnera, i pronađete torbe koje već polako izdvajaju na tržištu, te postepeno dobijaju IT status.

U poslednjih nekoliko godina, IT torbe su se odnosile na klasičnu siletu i eleganciju, sa ukrasnim detaljima kao što je jasno istaknut prepoznatljiv logo. Upravo to ih je činilo dovoljno posebnim, i vrednim investiranja.

Međutim ove sezone, dizajneri su očigledno vođeni sasvim drugačijom idejom koja se odnosi na smele forme i oblike, jarke boje i upečatljive dezene- odnosno modele torbi koji ostavljaju utisak!

# Marmont torba, Gucci

Pink je ključna boja za sezonu jesen/zima 2016, a Gucci nam je predstavio simpatičnu i neodoljivu roze lepoticu. Marmont torba na rame, srednje veličine ukrašena je veliki GG logoom u zlatnoj boji, kao i dugačkim lancima.

Foto: Instagram / marinathemoss

#Bazar torba, Balenciaga

Balenciaga je predstavio svoju Bazar torbu u avgustu, a ona je već uspela da stekne značajan status zbog čega se smatra jednom od najboljih torbi godine. Natasha Goldenberg i Pernille Taisbaek su već viđene na Nedelji mode u Kopenhagenu držeći u ruci upravo ovu torbu za kupovinu.

Foto: Styledumonde

# Pierce torba, J.W. Anderson

U svojoj pre- jesen/zima 2016 kolekciji, J.W. Anderson je uvrstio Pierce torbu, koja je već dokazalno postala pravi IT aksesoar među modnim influenserima. Posebno je zanimljiv okrugli ukrasni detalj, kome čak ni Lucy Williams sa bloga Fashion me now nije mogla da odoli. 

Foto: Instagram / lucywilliams02

# Love torbica na rame, Saint Laurent

Za njegovu poslednju kolekciju za Saint Laurent, Hedi Slimane je prezentovao ekstravagantne komade iz osamdesetih, poput svetlucavih disko mini haljina. U njegovoj ponudi našla se i efektna Love torbica na rame, koja predstavlja pravo parče YSL istorije. 

Foto: Net a porter / Louis Vuitton

# Clifton torba, Mulberry

Kada je saopšteno da Mulberry ima novog kreativnog diektora, koji je ranije radio za Céline brend, bio je poprilično jak uticaj na Johnny Coca da kreira sledeću "Bayswater" torbu. On nam je sada predstavio Clifton- elegantnu crossbody sa velikim brojem pregrada, što je u startu čini praktičnim aksesoarom.

Foto: Instagram / manrepeller

PageBreak

# Hammock torba, Loewe

Loewe Hammock možda izgleda kao jednostavna, klasična torba, ali Jonathan Anderson je kreirao pametan dizajn za špansku modnu kuću. Ona se može nositi na bezbroj različitih načina, kao crossbody ili tote model. 

Foto: Instagram / ppgroupthailand

# Locket Pettite torba, Jimmy Choo

Postoji dobar razlog zašto smo u poslednje vreme gotovo svuda viđali ovu Jimmy Choo lepoticu: ona izgleda veoma chic uz svaki outfit! Posebno su interesantni ukrasni lanac i ukrasni detalji u vidu metalnih okruglih pločica.

Foto: Lisarvd Blog

# Lexa torba, Chloé

Chloé ima naviku da kreira kultne torbe, a ove sezone modna kuća je lansirala Lexa model, kojoj se predviđa ogroman uspeh. Izrađena od nežne kožne, crossbody Lexa torba je dostupna u četiri različite boje, i savršeno je za sve prilike- od dnevnih do večernjih.

Foto: Instagram / purse_or_shoes

# Twist PM torba, Louis Vuitton

Nova torba Louis Vuitton brenda je definitivno jedna od najstatement komada ove jeseni, a u prilog tome ide činjenica da je ukrašena šarenom svilenom maramom, i fantastičnim stikerima. Ona je posebno popularna među mlađim LV fanovima, kao što je Zendaya.

Foto: Instagram / louis vuitton

# Ebury torba, Anya Hindmarch 

Za jesen / zima 2016, Anya Hindmarch je prezentovala torbu koja je inspirisana tetris igrom, koja je bila popularna devedesetih. Ceo spektar boja je predstavljen u vidu mat kockica na divnoj Ebury tote torbi.

Foto: Instagram / neapolitancollection

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija