Monica Rose, stilistkinja zadužena za izgled Kendall Jenner, Gigi Hadid, Chrissy Teigen, Chanel Iman, ali i mnogih drugih trendi dama, poznata je kao jedna od najuticajnijih dama u modnoj industriji.

Kao osoba koja utiče na kreiranje trendova, Monica je nedavno za sajt PeopleStyle dala najbolje predloge outfita, ali i rešila da izdvoji čizme koje će biti veliki trend tokom aktuelne sezone.

Prvo na šta ćete pomisliti su verovatno modeli kratkih čizmica koje Kendall, Gigi i Chanel često šetaju, i potvrdićemo da ste u pravu!

Kako Monica napominje, omiljene čizme Kendall Jenner - Kenneth Cole Krystal Boots, izrađene od lakovane kože će zagospodariti jesenjom sezonom. 

Poznata manekenka je još prošle zime viđena kako šeta ovaj model, nakon čega se on munjevitom brzinom rasprodao.

Srećom, ove sezone ćemo imati priliku da ga vidimo u ponudi drugih brendova i high street radnji širom sveta. 

Sada nam ovaj model dolazi u različitim varijantama, te ćemo viđati gležnjače sa klasičnom, nešto višom štiklom do aktuelne kockaste. 

Osim oblika, dizajneri su nam predstavili kratke čizmice koje su izrađene od antilop, lakovane ili glatke kože,  i što je najinteresantnije one su obogaćene raznim ukrasnim detaljima, kao što su pertle, antilop koža, upečatljivi končani šavovi.

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ove čizmice je prva obula Kendall Jenner, da bi one veoma brzo postale velike trend u svetu!