Znate onu tvrdnju da se starke ne nose glanc nove, već tek kada ih malo prošetate, pa dobiju izgled kao da su nošene već nekoliko godina? Pitajte svakog fana ultimate patika pa će se složiti da je to tačno. Ali da li je to dovolja stimulans ostalim brendovima da plasiraju takve modele koji odmah na startu izgledaju isfucano, dotrajalo?

Golden Goose smatra da jeste!

Naime, ovaj poznati italijanski brend iz koga stoje Alessandro i Francesca Gallo, koji je prilično popularan u Americi, i čiji zaštitni znak je zvezdica, ovih dana je lansirao nove modele patika koje su ljudi na društvenim mrežama "pokosili" sa negativnim komentarima, nazivajući ih patikama za beskućnike!

Naime, poznata njujorška robna kuća Barneys ovih dana je u centru pažnje zbog novog modela patika koje potpisuje Golden Goose. Reč je o obući koja izgleda dotrajalo, ofucano, iznošeno, a prodaje se po ceni od 530 evra!

Pored toga što imaju ogrebotine koje doprinose starom izgledu, izbledele su, đon je, ni manje ni više, zalepljen selotejpom, što je navelo korisnike društvenih mreža da se osvrnu na ovu nenormalnu ponudu.

Pored ovih koje stvarno izgledaju iznošeno, kolekcija brenda nudi pregršt modela koji takođe izgledaju dotrajalo, ali ne baš toliko. 

foto: Instagram / goldengoosedeluxebrand

foto: Instagram / goldengoosedeluxebrand

Priredili: Elle. rs redakcija i Mondo