Top 10: Najlepše baletanke za jesen

Klasične baletanke baš poput urednih kožnih salonki, nikada ne izlaze iz mode.

Bezvremenski klasik koji je nosiv u svakoj prilici ove jeseni doživio je brojne dizajnerske verzije i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su u ponudi trenutno "neke nove baletanke". Osim klasičnih modela koje možete nabaviti uvek, pojavili su se raznoliki i vrlo maštoviti modeli ukrašeni cvećem, lakom, predimenzionisanim volanima, ukrasnim trakama, nitnama, mrežastim materijalima i krznom.

(Novi model baletanki koje ćemo da nosimo na jesen)

Još uvek veoma popularni modeli iz modne kuće Miu Miu zauzimaju visoko mesto na listi mnogih trendseterki, a kombinacija novih materijala i traka je bezbroj. U trendu su okrugli elegantni modeli na vezivanje kakve predlažu i kuće Isabel Marant i Aquazzura, modeli od mekane kože nalik na baletske papučice kakve je pored Miu Miu predstavio i Valentino, dok je Fendi ostao veran čvrstim i upečatljivim modelima od lakovane kože.

(Miu Miu lepotice: Model cipela koji će obeležiti početak jeseni)

Modeli u špic uvek deluju prefinjeno i idealani sui za svečane prilike, a u Zari smo pronašli chic model sa otvorenom potpeticom i bledo-ružičastim krznom.

Ponuda je raznovrsnija nego ikad, a ove jeseni možete ih kombinovati i uz mrežaste ili izvezene čarape kako bi dodatno naglasili omiljeni model. U galeriji pogledajte najlepše modele iz dizajnerske i high street ponude, koje smo odabrali za vas!

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...