Klasična crna sa tankom štiklom i špicastim vrhom ili one plišane u kraljevsko plavoj boji, možda one od brokat svile sa bogatim vezom ili kožne sa otvorenim prstima za početak jeseni? Tako je teško izabrati, jer ove sezone modeli su fantastični! 

Bilo da ste zagovornik klasičnih i jednostavnih modela od izvrnute kože, bez mnogo detalja u nekoj od neutralnih boja ili ne možete dočekati da vidite šta će se po našim buticima naći od onoga što su nam na revijama predstavili svetski dizajneri: mnoštvo kaišića, kopče u prvom planu, pliš u jarkim bojama, platforme, tekstura u svim varijantama; izvesno je da će jedan par ovih čizmica dopuniti vaš jesenji stajling.

Ono što ovu sezonu posebno izdavaja jeste ponuda, nekoliko dekada stapa se u jednu. Tu su neki potpuno novi modeli, kojih prošle jeseni nije bilo, ali i oni koji se visoko kotiraju kao favorit od prethodne sezone, kožne u stilu sedamdesetih u svetlo braon boji.

Kao potpuno novi trend izdajaju se one u beloj boji i naravno nezaobilazne plišane, ali i one jednobojne sa blok štiklom u drugoj dijansi ili sa dezenom. Za koje god da se odlučite, ove jeseni budite smeliji, jer poluduboke čizmice vodeći su statment aksesoar.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Nema boljeg načina da svoj izgled iz letnjeg transformišete u jesenji, od jednog ubistvenog para kratkih čizmica.