"Preferiram cipele koje svlače ženu, a ne one koje je oblače. Ako je žena razgolićena i nosi moje cipele, ona je još uvek obnažena - cipele ne oduzimaju ništa od njene obnaženosti, one su samo ekstenzija njenog golog, obnaženog tela." -  Christian Louboutin

Francuski mag poznat po vrtoglavo visokim potpeticama u crvenoj boji i cipelama koje "vrište" na seksepilnost, erotiku i zavođenje, opet je uspeo da osmisli fantastičnu kolekciju.

Najnovija kolekcija je inspirisana glamuroznim svetom iz sedamdesetih te je prepuna debljih, punih platformi i pliša u jarkim nijansama plave, crvene, a predstavlja sve ono što je DNK francuskog dizajnera - vamp, seksi modele prepune šljokica, boje, zlatnih detalja.

Favoriti? Kako odabrati jedne kad je tu elegantna, "crna udovica" Victorina sa "vatrenim" ivicama, zatim lude, savršene za ples, i prepune šljokica Top Street Mary Jane cipele, zlatne i totalno rokenrol čizmice inspirisane zlatnim gradom Pragom te nose naziv Praguoise i psihodelične u svim mogućim bojama čizmice Olyaboota sa krznom.

Teško..., zato vam donosimo top 6, a ukoliko želite da pogledate celuGlam Rock kolekciju posetite zvaničnu stranicu dizajnera..

Kompletnu jesenju kolekciju prati efektna, provokativna i dramatična kampanja u kojoj se dizajner poigrao sa seksualnošću.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Louloudance, Belfeconica, Olyaboota, Top street, Victoriana i Praguoise. Šest veličanstvenih oduševljava na prvi pogled!