Sastavile ste savršen i moćan autfit, ali pre nego što napustite kuću čini vam se kao da nešto fali - statment viseće minđuše.

Iako deluju hrabro, zaista nema potrebe da se bojite ovog komada nakita. To je aksesoar koji će dati nešto posebno vašoj kombinaciji - a na njega se često oslanjaju dame poput Michelle Obame, Kate Middleton i Amal Clooney.

ELLE vam u nastavku donosi 8 savršenih načina da nosite statement minđuše:  

1. Angelina Jolie

Tokom šetnji i putovanja Angelina često ne nosi nakit, ali kada je na crvenom tepihu zna da crnu elegantnu haljinu uvek osvežavaju dijamantske minđuše.

2. Amal Clooney

Amal nas uvek oduševljava svojim stilom, a u nekoliko navrata je svoje klasične jednobojne kombinacije "razbijala" statement minđušama. U ovom slučaju odlučila se za cvetne, koje su nežnoj bež kombinaciji dale preokret.

3. Michelle Obama

Navikli smo da Prva dama izgleda odlično, a svaki njen aufit ukombinovan je sa dobrim statement minđušama. Obično se odlučuje za klasične viseće minđuše, ali ovoga puta je izabrala okrugle koje su se savršeno uklopile uz njenu haljinu.

4. Kate Middleton

Vojvotkinja je poznata po tome što "reciklira" orman, pa smo je sa ovim minđušama mogli videti nekoliko puta. I ako se odlučite za neku elegantniju varijantu, probajte minđuše slične njenima.

5. Kraljica Rania

Uz crnu haljinu sa belim detaljima i kosu skupljenu sa strana, diskretne viseće minđuše sa sitnim detaljima su pun pogodak!