U želji da naprave naprave predmete koji evociraju doživljaje sa putovanja i uživanja u muzici Auria se udružila sa jednim gigantom u svetu potrošačke elektronike.

Napravljena korišćenjem 113 metara kabla, jedinstvenu kolekciju aksesoara Fashion Unplugged čine navlaka za pasoš u limeta žutoj boji, bordo pink kutija za naočare, cinober crvena torba za plažu, viridijan plava futrola za telefon i ugljeno crne papuče za plažu. 

„Kablovi od slušalica odličan materijal za izradu i dizajn zabavnih, šarenih i dugotrajnih proizvoda za putovanje“, kaže Dajana Orija, direktorka i dizajnerka brenda AURIA.

Robna marka AURIA osnovana je 2013. godine i poznata je po umeću i brizi pri izradi proizvoda, koji su u skladu sa osvešćenom inovacijom i razigranim stilom.

Dajana Orija, koja je završila čuveni London College of Fashion, pokrenula je ovaj brend koji zagovara novu generaciju recikliranih materijala napravljenih od odbačenih ribarskih mreža i drugog otpada.

Od samog početka, AURIA je predstavljena na vodećim modnim pistama, a među poznatim licima koji su ga nosili su, između ostalih, Rihanna, Daisy Lowe i druge dame.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija