Činjenica je da je sada najbolje vreme za kupovinu cipela. Svi od Zare do Fashion&Friendsa su dali popuste, što znači da ćete dobro proći. Ali to takođe znači da ćete morati da vodite ljutu borbu sa ostalim ljubiteljima cipela za onaj pravi par i pravu veličinu.

Postoji li način da izbegnete gužve i dođete do omiljenog modela?

Postoji tajno oružije i zove se Shoescribe.

Kao i ostali reklamni sajtovi u vlasništvu njegove matične kompanije Yoox Net-a-Porter Group, Shoescribe je ozbiljna i inpresivna inovacija.

Nudi širok dijapazon firmiranih komada obuće, od luksuznih dama (Gianvito Rossi, Chloé, Oscar de la Renta), do savremenih brendova (Sam Edelman, Kendall + Kylie,  Schutz).

Ali najbolja stvar je zapravo činjenica da roba nije uobičajna kao ona na koju nailazite po izlozima. U prodaji su dostupni čak i najbolji modeli u svim veličinama, i to sa popustom od 30%.

Foto: Instagram/ valentino_worldwide

Iako se šuška da će sajt smanji asortman do kraja sledeće godine, to za sada nije slučaj. I dalje potpuno opremljen, san svih ljubitelja cipela - jedan od onih koje su manje uzurpireni od strane vaših prijatelja i kolega, zato navalite sa kupovinom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija